Reuben - Reseptit - Ilta-Sanomat

Reuben

Jenkkien bistroklassikko Reuben on tuhti leipä, jossa on suolalihaa, hapankaalia, sveitsiläistä juustoa ja majoneesi-ketsuppipohjaista herkkusoosia.

6.5. 10:46
Määrä4 hengelle
Valmistusaika35 min
  • 8

    ruispaahtoleipäpalaa

  • 4 rkl

    pehmeää voita

  • 8

    isoa viipaletta gruyeriä (tai emmentalia)

  • 300 g

    suolalihaa

  • 2 dl

    hapankaalia valutettuna

Kastike

  • 3/4 dl

    majoneesia

  • 2 rkl

    ketsuppia

  • 1 1/2 rkl

    piparjuuritahnaa

  • 3/4 tl

    worchesterkastiketta

  • 3/4 tl

    sokeria

  • 1/4 tl

    jauhettua paprikaa

  • ¼ tl

    suolaa

  • 1/4 tl

    rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet:

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Voitele leipäsiivut toiselta puolelta voilla. Voitele toiset puolet kastikkeella. Lado kastikkeen päälle juustoa, hapankaalia ja suolalihaa. Aseta päälle toinen leipäviipale voipuoli ylöspäin.

Kuumenna paistinpannu ja paista täytetyt leivät, kunnes ne ovat rapeita ja juusto sulaa. Paina leipiä kiinni toisiinsa esimerkiksi pienemmän paistinpannun avulla. Tarjoa heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit