Tabbouleh ja kalaa tai kanaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tabbouleh ja kalaa tai kanaa

19.4. 11:05
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 2 dl

    couscousia

  • kalafileitä esimerkiksi ahvenfileitä tai broilerin fileitä

  • 2

    kurkkua

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 2

    nippua lehtipersiljaa

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Kaada couscousin päälle kuumaa vettä.

  2. Anna hautua ja kypsyä kannen alla kattilassa 6 minuuttia.

  3. Kuutioi kurkku ja tomaatit pieneksi. Hienonna lehtipersilja.

  4. Raasta sitruuna ja purista menu.

  5. Yhdistä kaikki aineet ja anna maustua 10 minuuttia ennen tarjoilua.

  6. Paista lisukkeeksi kalaa tai broileria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit