Pinoffee

  • 20+ pohjan jäähdytys 60 min
  • 8 kappaletta
175 g
digestivekeksejä

75 g
suolapähkinöitä

100 g
voita

Täyte

2 dl
vispikermaa

1 tlk
(397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa

2 tlk
ananaspaloja

(Päälle)

(kaakaojauhetta tai suklaarouhetta)

Valmistusohjeet:

  1. Murskaa keksit ja suolapähkinät koneella. (Tai laita keksit muovipussiin ja nuiji kaulimella ja hienonna pähkinät veitsellä).
  2. Sulata voi ja sekoita keksi-suolapähkinärouheen joukkoon.
  3. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun (noin 22 cm) irtopohjavuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin kovettumaan tunniksi.
  4. Vaahdota kerma. Avaa karamellisoitu kondensoitu maito ja sekoita kinuskia lusikalla. Valuta ananaspalat mehusta.
  5. Nosta vuoka huoneenlämpöön ja irrota pohja vuoasta varovasti veitsen avulla.
  6. Lusikoi kovettuneen pohjan päälle kinuski tasaiseksi kerrokseksi. Lado kinuskin päälle ananasrenkaat. Levitä pinnalle kermavaahto. (Koristele kaakaojauheella tai suklaarouheella.) Tarjoa heti.