Chorizo-uunignocchit

  • 40 min
  • 4 hengelle
1
sipuli
2
valkosipuli
1 rkl
oliiviöljyä
200 g
chorizoa
2 tlk
tomaattimurskaa
1 tl
sokeria
1 tl
savupaprikaa
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
500g
(tuore)gnoccheja
125g
mozzarella pallo
1 ruukku
tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen, grillivastukselle.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita keskilämmöllä noin 8 minuuttia. Viipaloi joukkoon chorizo ja jatka 5 minuuttia. Lisää tomaattimurskat, sokeri, savupaprika, suola ja mustapippuri. Kiehauta ja lisää gnocchit, keitä kypsäksi (pakkauksen ohjeen mukaan).
  3. Kaada seos uunivuokaan ja revi joukkoon puolet mozzarellasta ja hienonna joukkoon lähes kaikki basilika.
  4. Revi loppu mozzarella päälle ja kypsennä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
  5. Hienonna loppu basilika päälle.