Chorizo-uunignocchit

Tuoregnoccheista syntyy nopeaa arkiruokaa.

18.3.2021 12:27
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min
  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipuli

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 200 g

    chorizoa

  • 2 tlk

    tomaattimurskaa

  • 1 tl

    sokeria

  • 1 tl

    savupaprikaa

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    rouhittua mustapippuria

  • 500g

    (tuore)gnoccheja

  • 125g

    mozzarella pallo

  • 1 ruukku

    tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen, grillivastukselle.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita keskilämmöllä noin 8 minuuttia. Viipaloi joukkoon chorizo ja jatka 5 minuuttia. Lisää tomaattimurskat, sokeri, savupaprika, suola ja mustapippuri. Kiehauta ja lisää gnocchit, keitä kypsäksi (pakkauksen ohjeen mukaan).

  3. Kaada seos uunivuokaan ja revi joukkoon puolet mozzarellasta ja hienonna joukkoon lähes kaikki basilika.

  4. Revi loppu mozzarella päälle ja kypsennä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.

  5. Hienonna loppu basilika päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit