Paprikainen chorizopasta

  • 15 min
  • 4 hengelle
300 g
penneä
100 g
chorizoa pötköstä
2
paahdettua paprikaa (noin ½ tlk)
2 tl
oliiviöljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
savupaprikaa
1
ruukku lehtipersiljaa
4 rkl
raastettua parmesaania
1 dl
pastan keitinvettä
Valmistusohjeet:
  1. Laita pasta kiehumaan kevyesti suolalla maustettuun veteen.
  2. Kuori ja viipaloi chorizo. Valuta ja hienonna paprikat.
  3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista chorizoa ja paprikaa 2 minuuttia keskilämmöllä öljyssä. Mausta pippurilla ja savupaprikalla.
  4. Hienonna sillä aikaa persilja ja raasta parmesaani. Kääntele yhdessä pastan keitinveden kanssa kastikkeeseen.
  5. Valuta pasta ja kääntele kastikkeeseen.