Reseptit
Tex mex-perunasalaatti

Tex mex-perunasalaatti
- 30 min
- 6 hengelle
- 1 kg
- kiinteitä perunoita
- 6
- kananmunaa
- 1 prk
- mustapapuja
- 1 prk
- maissia
- ½ tl
- suolaa
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 3
- kevätsipulin vartta
- 1
- pieni punasipuli
- 2 dl
- majoneesia
- 2 dl
- Ranch-burgerkastiketta (tai Ranch-majoneesia)
- noin
- 1/2 tl
- suolaa
- maissilastuja (nachoja)
- Kuori ja kuutioi perunat. Keitä suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta.
- Keitä kananmunat kypsäksi, noin 8 minuuttia. Kuori ja hienonna karkeasti. Valuta ja huuhdo mustapavut ja maissi.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kääntele perunoiden, kananmunien, papujen ja maissin kanssa. Mausta suolalla. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.
- Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Hienonna kevätsipulin varret ja kuori ja hienonna punasipuli. Kääntele salaattiin. Murskaa pinnalle maissilastuja.