Tex mex-perunasalaatti

  • 30 min
  • 6 hengelle
1 kg
kiinteitä perunoita
6
kananmunaa
1 prk
mustapapuja
1 prk
maissia
½ tl
suolaa
250 g
kirsikkatomaatteja
3
kevätsipulin vartta
1
pieni punasipuli
2 dl
majoneesia
2 dl
Ranch-burgerkastiketta (tai Ranch-majoneesia)
noin
1/2 tl
suolaa
maissilastuja (nachoja)
  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta.
  2. Keitä kananmunat kypsäksi, noin 8 minuuttia. Kuori ja hienonna karkeasti. Valuta ja huuhdo mustapavut ja maissi.
  3. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kääntele perunoiden, kananmunien, papujen ja maissin kanssa. Mausta suolalla. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.
  4. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Hienonna kevätsipulin varret ja kuori ja hienonna punasipuli. Kääntele salaattiin. Murskaa pinnalle maissilastuja.