Parsakaali-vuohenjuustopasta

  • 25 min
  • 2 hengelle
200 g
täysjyväspagettia
200 g
parsakaalin nuppuja (tai pakasteherneitä)
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1
mieto chili
3 rkl
oliiviöljyä
1 rs
(noin
150 g
) pekonikuutioita
2
viipaletta maalaislimppua
100 g
vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Lisää keitinveteen viimeiseksi 2 minuutiksi.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja viipaloi se. Kuullota öljyssä paistinpannulla pehmeäksi noin 5 minuuttia. Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.
  3. Laita pekonikuutiot samalle pannulle ja ruskista hetki. Kuutioi leipäpalat joukkoon ja paista rapeaksi. Lisää pekoni-leipäseos sipuliseokseen.
  4. Valuta pasta ja parsakaali. Kääntele muiden ainesten kanssa nopeasti. Murustele valmiiden annosten päälle vuohenjuustoa.