Täydellinen kanakeitto

  • 30 min
  • 4 hengelle
5
viipaletta pekonia
1
fenkoli
15 cm:n
pala purjoa
1
sipuli
rypsiöljyä
1,2 l
kanalientä (1 kanaliemikuutio)
600 g
kanasuikaleita
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
1
pieni tölkki maissia
1
sitruuna
1 tl
suolaa
ruukku lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna pekoni ihan pieniksi ja paista pannulla rapeaksi.
  2. Leikkaa fenkoli, purjo ja sipuli reiluiksi paloiksi.
  3. Kuumenna keittokattilassa öljyä ja kuullota kasvikset.
  4. Lisää pekonit ilman rasvaa ja kanaliemi.
  5. Keitä noin 15 minuuttia ja lisää sitten kanasuikaleet.
  6. Keitä, kunnes suikaleet ovat kypsyneet ja lisää valutettu maissi, puolikkaan sitruunan mehu ja tuorejuusto.
  7. Keitä, kunnes juusto on sulanut keiton joukkoon. Mausta suolalla maun mukaan.
  8. Tarjoa keitto rapean paahtoleivän kera ja viimeistele annokset hienonnetulla lehtipersiljalla.
Resepti: Prisca Leclert

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt