Piparikonvehdit

  • 30 min
1 dl
tummaa kaakaojauhetta
0,5 dl
karviais- tai puolukkajauhetta
n. 1 dl
pähkinöitä rouhittuna
piparkakkutaikinaa

Valmistusohjeet

  1. Muovaa piparitaikinasta pitkä, noin 1,5 senttiä paksu pötkö, älä käytä jauhoja.
  2. Leikkaa pötkö saman kokoisiksi nokareiksi ja pyörittele käsissä palloiksi.
  3. Mittaa kaakaojauhe, marjajauhe ja rouhitut pähkinät omille lautasilleen ja pyörittele piparipalloja jauheissa.
  4. Säilytä jääkaapissa.
  5. Taikina säilyy jääkaapissa säilytettynä reilun viikon.
  6. Taikinapallot voi kuorruttaa myös temperoidulla suklaalla, lakritsa-jauheella tai karkkirouheella.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt