Reseptit
Piparikonvehdit

Piparikonvehdit
- 30 min
- 1 dl
- tummaa kaakaojauhetta
- 0,5 dl
- karviais- tai puolukkajauhetta
- n. 1 dl
- pähkinöitä rouhittuna
- piparkakkutaikinaa
Valmistusohjeet
- Muovaa piparitaikinasta pitkä, noin 1,5 senttiä paksu pötkö, älä käytä jauhoja.
- Leikkaa pötkö saman kokoisiksi nokareiksi ja pyörittele käsissä palloiksi.
- Mittaa kaakaojauhe, marjajauhe ja rouhitut pähkinät omille lautasilleen ja pyörittele piparipalloja jauheissa.
- Säilytä jääkaapissa.
- Taikina säilyy jääkaapissa säilytettynä reilun viikon.
- Taikinapallot voi kuorruttaa myös temperoidulla suklaalla, lakritsa-jauheella tai karkkirouheella.
Kommentit
Näytä lisää