Munakokkelileipä

  • 10 min
  • 1 hengelle
paksu viipale maalaisleipää
3–4
kananmunaa
1 tl
suolaa
mustapippuria
0,5 tl
rakuunaa
loraus kermaa
salaattisekoitusta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivästä paksu pala ja paahda se paahtimessa rapeaksi pinnaltaan.
  2. Riko munat pieneen kulhoon, mausta ja vatkaa rakenne rikki. Puolita tomaatit.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja sulata pannulla voinokare.
  4. Ota kerma valmiiksi viereen.
  5. Kaada munaseos pannulle ja kypsennä pehmeärakenteiseksi kokkeliksi puuhaarukalla sekoittaen.
  6. Kun kokkeli on mielestäsi sopivaa, sammuta liesi ja lorauta joukkoon noin kaksi ruokalusikallista kermaa ja sekoita munien joukkoon. Kerma pysäyttää kypsymisen.
  7. Voitele leipä ja ripottele päälle salaattisekoitusta.
  8. Lusikoi päälle kokkeli ja ripottele sekaan tomaatit.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt