Juustoinen riisi-kanavuoka

11.12.2020 15:16
Valmistusaika60 min
  • 2,5 dl

    pitkäjyväistä riisiä

  • 1

    kanaliemikuutio

  • oliiviöljyä

  • 1

    vihreä paprika

  • 1

    sipuli

  • 1

    porkkana

  • 200 g

    kanapaistisuikaleita

  • suolaa

  • 1 pss

    valmista sienikastiketta

  • 25 g

    voita

  • 4 dl

    maitoa

  • 150 g

    cheddarjuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kanaliemessä ja valuta huolella.

  2. Pilko paprika ja kuoritut sipuli ja porkkana.

  3. Kuullota kasvikset pannulla, lisää joukkoon kanapaistisuikaleet ja mausta suolalla.

  4. Paista, kunnes kana on kypsää.

  5. Valmista valmiskastike pakkauksen ohjeen mukaan, lisää puolet enemmän maitoa.

  6. Sulata joukkoon puolet juustoraasteesta.

  7. Sekoita riisi, kana-kasvispaistos ja kastike keskenään uunivuoassa.

  8. Ripottele päälle loput juustoraasteet ja nosta 200-asteiseen uuniin 25 minuutiksi, kunnes juusto on saanut väriä.

Resepti: Prisca Leclerc

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit