Juustoinen riisi-kanavuoka

  • 60 min
2,5 dl
pitkäjyväistä riisiä
1
kanaliemikuutio
oliiviöljyä
1
vihreä paprika
1
sipuli
1
porkkana
200 g
kanapaistisuikaleita
suolaa
1 pss
valmista sienikastiketta
25 g
voita
4 dl
maitoa
150 g
cheddarjuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kanaliemessä ja valuta huolella.
  2. Pilko paprika ja kuoritut sipuli ja porkkana.
  3. Kuullota kasvikset pannulla, lisää joukkoon kanapaistisuikaleet ja mausta suolalla.
  4. Paista, kunnes kana on kypsää.
  5. Valmista valmiskastike pakkauksen ohjeen mukaan, lisää puolet enemmän maitoa.
  6. Sulata joukkoon puolet juustoraasteesta.
  7. Sekoita riisi, kana-kasvispaistos ja kastike keskenään uunivuoassa.
  8. Ripottele päälle loput juustoraasteet ja nosta 200-asteiseen uuniin 25 minuutiksi, kunnes juusto on saanut väriä.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt