Reseptit
Juustoinen riisi-kanavuoka

Juustoinen riisi-kanavuoka
- 60 min
- 2,5 dl
- pitkäjyväistä riisiä
- 1
- kanaliemikuutio
- oliiviöljyä
- 1
- vihreä paprika
- 1
- sipuli
- 1
- porkkana
- 200 g
- kanapaistisuikaleita
- suolaa
- 1 pss
- valmista sienikastiketta
- 25 g
- voita
- 4 dl
- maitoa
- 150 g
- cheddarjuustoraastetta
Valmistusohjeet
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kanaliemessä ja valuta huolella.
- Pilko paprika ja kuoritut sipuli ja porkkana.
- Kuullota kasvikset pannulla, lisää joukkoon kanapaistisuikaleet ja mausta suolalla.
- Paista, kunnes kana on kypsää.
- Valmista valmiskastike pakkauksen ohjeen mukaan, lisää puolet enemmän maitoa.
- Sulata joukkoon puolet juustoraasteesta.
- Sekoita riisi, kana-kasvispaistos ja kastike keskenään uunivuoassa.
- Ripottele päälle loput juustoraasteet ja nosta 200-asteiseen uuniin 25 minuutiksi, kunnes juusto on saanut väriä.
Kommentit
Näytä lisää