Possu-lanttupata

  • 50 min
  • 4 hengelle
170 g
pekonia
500 g:n
pala porsaan sisä- tai ulkofileetä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
mustapippuria
500 g
lanttua
4
oksaa timjamia
5 dl
lihalientä (voit korvata osa nesteestä kuivalla siiderillä tai oluella)

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla.
  2. Siirrä lihapalat sivuun odottamaan.
  3. Kuutioi possu ja siivuta sipulit.
  4. Paista possua ja sipuleita pekonista jääneessä rasvassa pari minuuttia.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Laita pekoni ja possupaistos kattilaan.
  7. Kuutioi lanttu ja lisää se kattilaan timjaminoksien kanssa.
  8. Kaada päälle lihalientä tai muuta nestettä ja keittele noin 20 minuuttia tai kunnes lanttu on pehmennyt ja liha kypsynyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt