Reseptit
Possu-lanttupata

Possu-lanttupata
- 50 min
- 4 hengelle
- 170 g
- pekonia
- 500 g:n
- pala porsaan sisä- tai ulkofileetä
- 1
- sipuli
- 2
- valkosipulinkynttä
- ripaus suolaa
- mustapippuria
- 500 g
- lanttua
- 4
- oksaa timjamia
- 5 dl
- lihalientä (voit korvata osa nesteestä kuivalla siiderillä tai oluella)
Valmistusohjeet
- Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla.
- Siirrä lihapalat sivuun odottamaan.
- Kuutioi possu ja siivuta sipulit.
- Paista possua ja sipuleita pekonista jääneessä rasvassa pari minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita pekoni ja possupaistos kattilaan.
- Kuutioi lanttu ja lisää se kattilaan timjaminoksien kanssa.
- Kaada päälle lihalientä tai muuta nestettä ja keittele noin 20 minuuttia tai kunnes lanttu on pehmennyt ja liha kypsynyt.
Kommentit
Näytä lisää