Pikapizzat

  • 25 min
  • 8 kappaletta
8
lehtitaikinalevyä
3 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
oliiviöljyä
0,5 tl
suolaa
1 tl
oreganoa
1,5 dl
juustoraastetta
1
kananmuna

Täytteet

1
punasipuli
1
avokado tai 1 punasipuli
chorizomakkarasiivuja
2
herkkusientä tai
1
purkki tonnikalaa
kapriksia
1
punasipuli

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Sekoita tomaattipyree, öljy ja mausteet kastikkeeksi.
  3. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi.
  4. Levitä tomaattikastiketta neliöiden keskelle niin, että ohut kaistale reunaa jää puhtaaksi.
  5. Asettele päälle haluamasi täytteet, voitele reunat kananmunalla ja ripottele päälle juustoraastetta.
  6. Avokadojen päälle kannattaa pirskottaa sitruunaa, jotta ne eivät ruskistu.
  7. Nosta pikapizzat leivinpaperille uunipellille ja paista 15 minuuttia, kunnes taikina on ruskistunut ja kohonnut.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt