Passionposset

  • 4 h min
  • 4 kappaletta
4–5
keskikokoista passionhedelmää + 1 viimeistelyyn
3,3 dl
kuohukermaa
5 rkl
sokeria
½
sitruunan mehu
neljä 1,5 dl:n vetoista annoskulhoa

Valmistusohjeet

  1. Kaavi passionhedelmistä sisukset korkeaan kulhoon.
  2. Soseuta kevyesti, jotta hedelmäliha erottuu siemenistä, ja siivilöi. Sinulla pitäisi nyt olla noin 0,75 dl passionhedelmäsosetta.
  3. Kaada kerma kattilaan ja mittaa joukkoon sokeri.
  4. Keitä kermaa keskilämmöllä pari minuuttia, kunnes sokeri on liuennut kerman joukkoon.
  5. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja passionhedelmäsose.
  6. Sekoita tasaiseksi ja kaada annoskulhoihin.
  7. Nosta jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään neljäksi tunniksi.
  8. Viimeistele mintunlehdillä ja passionhedelmällä.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt