Ruusukaali-juustopaistos

  • 35 min
  • 4 hengelle
500 g
ruusukaaleja
rypsiöljyä
0,5 dl
vettä
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl
kermaa
150 g
mustaleima emmentalraastetta
2
valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl
Dijonsinappia
1 tl
suolaa
0,25 tl
muskottipähkinää
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele kaalit ja leikkaa pois kuivuneet kannat ja mahdolliset nahistuneet ulommaiset lehdet.
  2. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  3. Kuumenna öljy uuninkestävällä pannulla. Paista kaaleihin väriä ja mausta ripauksella suolaa.
  4. Lisää pannulle vettä ja laita kansi päälle rakosilleen, laske lämpö ja kypsennä hetki.
  5. Sekoita keskenään kaikki muut ainekset ja kaada jo hieman pehmenneiden ruusukaalien sekaan.
  6. Nosta pannu uuniin 15–20 minuutiksi, kunnes juustoseos on saanut hieman väriä pintaansa.
Vinkki: Jos sinulla ei ole uuniin mentävää pannua, voit kaataa kaalit ja juustokastikkeen uunivuokaan.

Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt