Rapeat dukkah-perunat

  • 20 min
  • 4 hengelle
1 kg
perunoita
1 rkl
voita
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
2 tl
savupaprikajauhetta
1 rkl
dukkahia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa perunat 2–3 senttimetrin kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Sulata laakealla pannulla voi ja lisää joukkoon öljy.
  3. Kaada perunat pannulle, mausta suolalla ja savupaprikalla.
  4. Paista ensin kovalla lämmöllä ja sitten keskilämmöllä, kunnes perunoissa on rapea pinta ja ne ovat kypsiä.
  5. Lisää pannulle dukkah ja paista vielä hetki, jotta maku irtoaa mausteseoksesta.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt