Yrttilihapullat ja juuresmuusia

  • 40 min
  • 4 hengelle
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
2 rkl
voita
1 dl
hienonnettuja tuoreyrttejä esim. timjamia, lipstikkaa, persiljaa
1 rkl
kapriksia
1 dl
kermaa
1
kananmuna

Juuresmuusi

500 g
palsternakkaa tai porkkanaa
500 g
perunaa
2 dl
maito-kermaa tai keitinlientä
20 g
voita
suolakurkkusiivuja

Valmistusohjeet

  1. Hienonna yrtit ja kaprikset.
  2. Sekoita lihapullataikinan ainekset yhteen.
  3. Kuori ja keitä juurekset.
  4. Paista lihapullat pannulla sillä aikaa, kun juurekset kiehuvat.
  5. Kuumenna muusiin tuleva neste ja sekoita se kuumien juuresten joukkoon voin kanssa, murskaa muusiksi.
  6. Tarjoile lihapullien ja suolakurkkujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt