Korvapuusti-sticky bun

  • 50 min
  • 12 kappaletta
2 kpl (390 g)
korvapuustipussia pakkasesta
1 dl
fariinisokeria
50 g
voita
0,5 dl
siirappia
1
omena
0,5 dl
pähkinöitä (pekaani) hienonnettuna
0,25 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Ota pullat sulamaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Vuoraa 21 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  3. Hienonna pähkinät. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
  4. Sulata voi ja sokeri kattilassa, lisää siirappi ja sekoita tasaiseksi.
  5. Lisää suola ja pähkinät sekä omenat ja kiehauta.
  6. Kaada seos vuoan pohjalle ja anna hetki jäähtyä.
  7. Aseta pullat leikkuupuoli ylöspäin löyhästi vuokaan.
  8. Nosta vuoka uuniin noin 35–40 minuutiksi. Kun pulla on kypsää, anna kakun jäähtyä vuoassa.
  9. Kumoa kakku ylösalaisin tarjoiluastialle ja poista leivinpaperi pinnalta.
  10. Syö kakkua irrottelemalla sormin ihanan tahmeita paloja.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt