Sushikulho

19.10.2020 11:01
Määrä4 hengelle
Valmistusaika60 min
  • 2 dl

    puuro- tai sushiriisiä keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan

  • 4 rkl

    riisiviinietikkaa

Täytteet

  • 300–400 g

    tuoretta kirjolohta

  • 10

    retiisiä

  • 1

    kurkku

  • 200 g

    herneitä tai edamamepapuja

  • 2

    avokadoa

  • 4 rkl

    sushi-inkivääriä

  • 2 tl

    wasabia

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi ja jaa keitetty riisi annoskulhoihin. Mausta riisi riisiviinietikalla.

  2. Pilko kaikki raaka-aineet.

  3. Poista kalasta nahka ja pilko annospaloiksi.

  4. Siivuta retiisit, pilko kurkku, kuumenna herneet nopeasti ja siivuta avokado.

  5. Kokoa täytteet riisin päälle.

  6. Tarjoile lisänä wasabia ja sushi-inkivääriä.

  7. Lohen voi halutessaan paistaa nopeasti pannulla tai keittiöliekittimellä.

  8. Se kypsyy nopeasti, jos se on siivutettu ohueksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit