Sushikulho

  • 60 min
  • 4 hengelle
2 dl
puuro- tai sushiriisiä keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
4 rkl
riisiviinietikkaa

Täytteet

300–400 g
tuoretta kirjolohta
10
retiisiä
1
kurkku
200 g
herneitä tai edamamepapuja
2
avokadoa
4 rkl
sushi-inkivääriä
2 tl
wasabia

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi ja jaa keitetty riisi annoskulhoihin. Mausta riisi riisiviinietikalla.
  2. Pilko kaikki raaka-aineet.
  3. Poista kalasta nahka ja pilko annospaloiksi.
  4. Siivuta retiisit, pilko kurkku, kuumenna herneet nopeasti ja siivuta avokado.
  5. Kokoa täytteet riisin päälle.
  6. Tarjoile lisänä wasabia ja sushi-inkivääriä.
  7. Lohen voi halutessaan paistaa nopeasti pannulla tai keittiöliekittimellä.
  8. Se kypsyy nopeasti, jos se on siivutettu ohueksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt