Lehtikaali-härkäpapuletut

  • 60 min
  • 4 hengelle
150 g
lehtikaalia
2
kananmunaa
5 dl
kaura- tai pähkinämaitoa
2 ½ dl
spelttivehnäjauhoja
2 dl
härkäpapurouheseosta
20 g
sulatettua voita
1 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna lehtikaali ja ryöppää se nopeasti kuumassa vedessä.
  2. Sekoita kulhossa munat, maito ja jauhot tasaiseksi seokseksi.
  3. Lisää jäähtynyt lehtikaali ja härkäpapurouheseos taikinaan.
  4. Lisää sula voi ja suola.
  5. Anna taikinan turvota hetki.
  6. Paista pieniä lettuja voissa.
  7. Tarjoile puolukkamurskan kanssa.
  8. Voit ripotella lettujen päälle myös juustoraastetta ja nostaa ne uuniin hetkeksi, että juusto sulaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt