Lehtikaali-härkäpapuletut

19.10.2020 10:46
Määrä4 hengelle
Valmistusaika60 min
  • 150 g

    lehtikaalia

  • 2

    kananmunaa

  • 5 dl

    kaura- tai pähkinämaitoa

  • 2 ½ dl

    spelttivehnäjauhoja

  • 2 dl

    härkäpapurouheseosta

  • 20 g

    sulatettua voita

  • 1 tl

    suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna lehtikaali ja ryöppää se nopeasti kuumassa vedessä.

  2. Sekoita kulhossa munat, maito ja jauhot tasaiseksi seokseksi.

  3. Lisää jäähtynyt lehtikaali ja härkäpapurouheseos taikinaan.

  4. Lisää sula voi ja suola.

  5. Anna taikinan turvota hetki.

  6. Paista pieniä lettuja voissa.

  7. Tarjoile puolukkamurskan kanssa.

  8. Voit ripotella lettujen päälle myös juustoraastetta ja nostaa ne uuniin hetkeksi, että juusto sulaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit