Kasvis-makaronilaatikko

  • 60 min
  • 4-6 hengelle
350 g
makaronia (kokeile gluteenitonta kikhernemakaronia)
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
250 g
kasvisproteiinia, esim. Härkistä tai nyhtökauraa
3 rkl
kuivattua sienijauhetta (jauha kuivatut sienet hienoksi jauheeksi)
3
oksaa tuoretta rosmariinia tai kuivattuja yrttejä
suolaa ja pippuria
8 dl
kasvislientä
3
kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaroneja vähän alle suositusajan.
  2. Hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja kasvisproteiini.
  3. Mausta sienirouheella, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita liemi ja munat.
  5. Sekoita makaronit ja paistettu kasvisseos, lusikoi se vuokaan.
  6. Kaada päälle munaliemi.
  7. Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia.
  8. Munattoman makaronilaatikon voit tehdä käyttämällä munien sijasta kaurakermaa.
  9. Liha-makaronilaatikon saat käyttämällä jauhelihaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt