Kasvis-makaronilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvis-makaronilaatikko

28.9.2020 11:30
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika60 min
  • 350 g

    makaronia (kokeile gluteenitonta kikhernemakaronia)

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 250 g

    kasvisproteiinia, esim. Härkistä tai nyhtökauraa

  • 3 rkl

    kuivattua sienijauhetta (jauha kuivatut sienet hienoksi jauheeksi)

  • 3

    oksaa tuoretta rosmariinia tai kuivattuja yrttejä

  • suolaa ja pippuria

  • 8 dl

    kasvislientä

  • 3

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaroneja vähän alle suositusajan.

  2. Hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja kasvisproteiini.

  3. Mausta sienirouheella, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

  4. Sekoita liemi ja munat.

  5. Sekoita makaronit ja paistettu kasvisseos, lusikoi se vuokaan.

  6. Kaada päälle munaliemi.

  7. Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia.

  8. Munattoman makaronilaatikon voit tehdä käyttämällä munien sijasta kaurakermaa.

  9. Liha-makaronilaatikon saat käyttämällä jauhelihaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit