Kalkkuna-linssipata

  • 30 min
  • 4 hengelle
2 rkl
öljyä
400 g
kalkkunasuikaleita tai jauhelihaa
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
jauhettua korianteria
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
perunaa
3
porkkanaa
1
pieni kukkakaali
1
paprika
3 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
punaisia linssejä
400 g
tomaattimurskaa
7 dl
kanalientä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kalkkuna ja paista se öljyssä ja mausteissa kasarissa tai padassa.
  2. Hienonna sipulit, kuutioi perunat, porkkana, kukkakaali ja paprika.
  3. Lisää vihannekset kasariin. Paista vielä pari minuuttia.
  4. Lisää tomaattipyree, linssit ja nesteet.
  5. Anna hautua noin 20 minuuttia.
  6. Halutessasi tarjoile lisänä fetajuustoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt