Omenarullat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Omenarullat

Pikaiseen herkutteluun sopivat omenarullat saavat makua kanelisesta siirapista.

11.9.2020 17:03
Määrä8 hengelle
Valmistusaika45 min
  • 8 kpl

    lehtitaikinalevyjä

  • 1

    iso omena

  • 50 g

    voita

  • 1,5 dl

    fariinisokeria

  • 0,5 tl

    kanelia

Valmistusohjeet

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

  2. Pese omena ja leikkaa 16:ksi senttimetrin paksuiseksi viipaleeksi.

  3. Rullaa jokaisen taikinalevyn sisään kaksi omenaviipaletta ja nosta voideltuun uunivuokaan.

  4. Sulata kattilassa voi ja sokeri sekä kaneli tasaiseksi seokseksi.

  5. Keitä minuutti tai kaksi että seos hieman paksuuntuu.

  6. Lusikoi kuuma seos omenarullien päälle ja nosta uuniin 25-30 minuutiksi, kunnes taikina on rapeaa ja kypsynyt.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit