Omenarullat

Pikaiseen herkutteluun sopivat omenarullat saavat makua kanelisesta siirapista.
  • 45 min
  • 8 hengelle
8 kpl
lehtitaikinalevyjä
1
iso omena
50 g
voita
1,5 dl
fariinisokeria
0,5 tl
kanelia

Valmistusohjeet

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
  2. Pese omena ja leikkaa 16:ksi senttimetrin paksuiseksi viipaleeksi.
  3. Rullaa jokaisen taikinalevyn sisään kaksi omenaviipaletta ja nosta voideltuun uunivuokaan.
  4. Sulata kattilassa voi ja sokeri sekä kaneli tasaiseksi seokseksi.
  5. Keitä minuutti tai kaksi että seos hieman paksuuntuu.
  6. Lusikoi kuuma seos omenarullien päälle ja nosta uuniin 25-30 minuutiksi, kunnes taikina on rapeaa ja kypsynyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt