Korealaisittain maustetut lihavartaat

  • 15 min
  • 4-6 hengelle
600 g
naudan- tai possun ulkofileetä
1 dl
soijakastiketta
2 rkl
seesamiöljyä
4 rkl
korealaista gochujang-chilitahnaa
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
4
kesäsipulia varsineen
2 rkl
mustia ja valkoisia
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset yhteen.
  2. Pilko liha sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Lisää lihapalat marinadin joukkoon ja anna marinoitua vähintään pari tuntia jääkaapissa.
  4. Jätä mieluiten liha marinadiin yön yli, jos on aikaa.
  5. Ota liha huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista.
  6. Työnnä marinoitunut liha vartaisiin ja grillaa kypsäksi kuumassa grillissä.
  7. Ulkofilee kypsyy nopeasti. Tarjoile salaatin tai riisin kera.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt