Hollantilainen pannari

  • 45 min
  • 4-6 hengelle
3
kananmunaa
1,25 dl
vehnäjauhoja
suolaa
2,5 dl
maitoa
1 rkl
voita
1 dl
kermaa
1 rkl
vaniljasokeria
200 g
rahkaa
1 l
mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Vatkaa munat sähkövatkaimella (vispiläkin käy, vatkaimella tulee kuohkeampaa), kunnes munat vaahtoutuvat.
  3. Lisää suola ja jauhot pikkuhiljaa samalla vatkaten.
  4. Lisää sitten maito.
  5. Voitele uuninkestävä paistinpannu (tai pieni uunivuoka) ja kaada taikina pannuun.
  6. Paista uunin ylätasolla 30–35 minuuttia.
  7. Vatkaa kerma vaahdoksi vaniljasokerin kanssa, sekoita joukkoon rahka.
  8. Tarjoa pannari kermarahkan ja mansikoiden kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt