Hollantilainen pannari - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hollantilainen pannari

Hollantilainen pannukakku on erityisen kuohkea ja pinnalta rapea.

31.7.2020 15:56
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika45 min
  • 3

    kananmunaa

  • 1,25 dl

    vehnäjauhoja

  • suolaa

  • 2,5 dl

    maitoa

  • 1 rkl

    voita

  • 1 dl

    kermaa

  • 1 rkl

    vaniljasokeria

  • 200 g

    rahkaa

  • 1 l

    mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Vatkaa munat sähkövatkaimella (vispiläkin käy, vatkaimella tulee kuohkeampaa), kunnes munat vaahtoutuvat.

  3. Lisää suola ja jauhot pikkuhiljaa samalla vatkaten.

  4. Lisää sitten maito.

  5. Voitele uuninkestävä paistinpannu (tai pieni uunivuoka) ja kaada taikina pannuun.

  6. Paista uunin ylätasolla 30–35 minuuttia.

  7. Vatkaa kerma vaahdoksi vaniljasokerin kanssa, sekoita joukkoon rahka.

  8. Tarjoa pannari kermarahkan ja mansikoiden kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit