Savukalaa, mummon kurkkuja ja rieskaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savukalaa, mummon kurkkuja ja rieskaa

20.7.2020 13:11
Määrä4 hengelle
Valmistusaika10 min
  • 8

    pikkurieskaa

  • 400 g

    savukalaa

  • 2

    kesäsipulinvartta

  • 2 rkl

    smetanaa

  • ripaus valkopippuria

  • 1 rkl

    raastettua piparjuurta

  • 2

    avomaankurkkua

  • 3 rkl

    etikkaa

  • 1 tl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • tilliä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kesäsipuli ja raasta piparjuuri.

  2. Sekoita haarukalla kala, sipuli, piparjuuri, smetana ja valkopippuri sekaisin.

  3. Siivuta kurkku ja sekoita sen joukkoon etikkaa, mausteet ja tuoretta tilliä.

  4. Tarjoile rieskan kanssa savukalatahnaa ja kurkkuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit