Vadelma-briejuustosalaatti

  • 20 min
  • 6 hengelle

Vinaigrette

2,5 dl
vadelmia
2 rkl
rypsiöljyä
1,5 rkl
balsamietikkaa (valkoista)
1 tl
hunajaa
2
hyppysellistä suolaa
reilusti mustapippuria

Salaatti

200 g
briejuustoa
1
ruukku jääsalaattia
1
rasia versosalaattia
1 dl
vadelmia
1
ruukku basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista vinaigrette. Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella kastikkeeksi.
  2. Leikkaa briejuusto paloiksi.
  3. Revi salaatti ja sekoita versosalaatin kanssa tarjoiluastialle.
  4. Ripottele päälle briejuuston palat, basilikanlehtiä ja vadelmia.
  5. Tarjoa vadelmavinaigretten kanssa.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt