Kalkkunaa ja ananasta grillistä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kalkkunaa ja ananasta grillistä

20.4.2020 11:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika5 min
  • 4 kpl (noin 400–600 g)

    kalkkunan fileeleikkeitä

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 tl

    oreganoa

  • 2 tl

    basilikaa

  • 1 tl

    sipulijauhetta

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • 8

    rengasta ananasta

Valmistusohjeet

  1. Hiero kalkkunan fileeleikkeiden pintaan mausteet.

  2. Paista ne grillissä yhdessä ananasrenkaiden kanssa kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

  3. Tarjoile salaatin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit