Vartissa valmis chili-katkarapupasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vartissa valmis chili-katkarapupasta

20.4.2020 11:12
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 2

    tuoretta chiliä

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 1 dl

    tomaattimehua tai pari tomaattia kuutioituna

  • 300 g

    katkarapuja

  • runsas nippu hienonnettua persiljaa ja korianteria

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet.

  2. Kuullota niitä hetki öljyssä kasarissa. Lisää pannulle sitruunan raastettu kuori, puristettu mehu, valkoviini ja tomaattimehu.

  3. Kiehauta kuumaksi.

  4. Lisää katkaravut ja hienonnetut yrtit. Valuta pasta ja kippaa se kasariin kastikkeen päälle.

  5. Sekoita ja nostele lautasille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit