Vartissa valmis chili-katkarapupasta

  • 15 min
  • 4 hengelle
2
tuoretta chiliä
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
1
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 dl
valkoviiniä
1 dl
tomaattimehua tai pari tomaattia kuutioituna
300 g
katkarapuja
runsas nippu hienonnettua persiljaa ja korianteria
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota niitä hetki öljyssä kasarissa. Lisää pannulle sitruunan raastettu kuori, puristettu mehu, valkoviini ja tomaattimehu.
  3. Kiehauta kuumaksi.
  4. Lisää katkaravut ja hienonnetut yrtit. Valuta pasta ja kippaa se kasariin kastikkeen päälle.
  5. Sekoita ja nostele lautasille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt