Aurajuustopasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Aurajuustopasta

14.4.2020 12:55
Määrä4 hengelle
Valmistusaika10 min
  • 400 g

    fettuccineja

  • 2 dl

    kermaa

  • 170 g

    sinihomejuustoa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 tl

    rosmariinia

  • reilusti mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pastat suolatussa vedessä.

  2. Hienonna valkosipulinkynnet.

  3. Mittaa kerma paistinpannulle, kuumenna ja murenna joukkoon sinihomejuusto.

  4. Lisää valkosipuli ja mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla.

  5. Keitä, kunnes juusto on sulanut kerman joukkoon ja kastike saostunut hieman.

  6. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.

  7. Viimeistele lehtipersiljalla.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit