Aurajuustopasta

  • 10 min
  • 4 hengelle
400 g
fettuccineja
2 dl
kermaa
170 g
sinihomejuustoa
2
valkosipulinkynttä
1 tl
rosmariinia
reilusti mustapippuria
ripaus suolaa
lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pastat suolatussa vedessä.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Mittaa kerma paistinpannulle, kuumenna ja murenna joukkoon sinihomejuusto.
  4. Lisää valkosipuli ja mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla.
  5. Keitä, kunnes juusto on sulanut kerman joukkoon ja kastike saostunut hieman.
  6. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
  7. Viimeistele lehtipersiljalla.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt