Kana-pestopasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kana-pestopasta

14.4.2020 12:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika10 min
  • 500 g

    spagettia

  • oliiviöljyä

  • 400 g

    broilerisuikaleita

  • 1 tl

    suolaa

  • 3 rkl

    valmista pestoa

  • 2 dl

    kermaa

  • mustapippuria

  • parmesaanijuustoa

  • basilikan lehtiä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kypsymään kiehuvaan suolattuun veteen.

  2. Paista sillä aikaa kanasuikaleet oliiviöljyssä. Mausta suolalla.

  3. Kun suikaleet ovat kypsyneet, sekoita joukkoon pesto ja lisää kerma. Anna kerman kiehahtaa ja keittyä hieman kasaan.

  4. Valuta kypsä pasta ja sekoita kastike pastan joukkoon.

  5. Viimeistele pasta raastetulla parmesaanilla ja basilikan lehdillä.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit