Liha-paprikapata

  • 180 min
  • 4 hengelle
500–600 g
naudanpaistia
2
sipulia
4
porkkanaa
1
palsternakka
8
pientä perunaa
2
eriväristä paprikaa
3
valkosipulinkynttä
pari oksaa tuoretta timjamia
2
laakerinlehteä
1 l
lihalientä
3 rkl
paprikajauhetta
3 rkl
tomaattipyreetä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi liha ja kasvikset. Laita ne pataan yhdessä timjaminoksien ja laakerinlehtien kanssa.
  2. Sekoita lihaliemen joukkoon paprikajauhe, tomaattipyree, mustapippuri ja suola.
  3. Kaada neste pataan.
  4. Kiehauta pata levyllä ja nosta se sen jälkeen 120-asteiseen uuniin noin kolmeksi tunniksi.
  5. Pata on valmista, kun lihat ovat pehmeitä ja ylikypsiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt