Fetakanaa ja juureksia

  • 50 min
  • 3-4 hengelle
4
pientä perunaa
150 g
lanttua
2–3
porkkanaa
3
keltajuurta
oliiviöljyä
400 g
tomaattimurskaa
3 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
herbes du provence -maustetta
2 tl
suolaa
mustapippuria
3–4 kpl
(530 g) broilerin fileepihvejä

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Leikkaa perunat kuorineen puoliksi.
  2. Kuori lanttu, porkkanat ja keltajuuret ja leikkaa paksuiksi tikuiksi.
  3. Nosta juurekset kulhoon ja lorauta päälle oliiviöljyä.
  4. Sekoita pienehkössä uunivuoassa tomaattimurska, pyree, mausteet ja kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä.
  5. Upota suolatut broilerinfileet kastikkeeseen.
  6. Ripottele päälle fetaa.
  7. Levitä juurekset uunipellille leivinpaperille ja ripottele päälle suolaa.
  8. Nosta uunivuoka pellille ja koko komeus uuniin 35–40 minuutiksi, kunnes juurekset ovat kypsiä.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt