Italialainen lehtikaalikeitto

  • 25 min
  • 4 hengelle
3
valkosipulin kynttä
6
perunaa
2
sellerinvartta
2 rkl
voita tai öljyä kuullotukseen
400 g
tomaattimurskaa
pari oksaa timjamia
12 dl
kasvislientä
4
lehtikaalia
300 g
valkoisia kypsiä papuja
½ dl
parmesaania raastettuna
4
siivua maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Siivuta valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi perunat. Pilko sellerinvarret ja hienonna lehtikaali.
  2. Kuullota kattilassa valkosipuleita, perunakuutioita ja selleriä voissa.
  3. Lisää tomaattimurska, timjami ja kasvisliemi.
  4. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää lehtikaali ja pavut. Kuumenna.
  5. Raasta annoksiin parmesaania ja tarjoile maalaisleivän kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt