Reseptit
Italialainen lehtikaalikeitto

Italialainen lehtikaalikeitto
- 25 min
- 4 hengelle
- 3
- valkosipulin kynttä
- 6
- perunaa
- 2
- sellerinvartta
- 2 rkl
- voita tai öljyä kuullotukseen
- 400 g
- tomaattimurskaa
- pari oksaa timjamia
- 12 dl
- kasvislientä
- 4
- lehtikaalia
- 300 g
- valkoisia kypsiä papuja
- ½ dl
- parmesaania raastettuna
- 4
- siivua maalaisleipää
Valmistusohjeet
- Siivuta valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi perunat. Pilko sellerinvarret ja hienonna lehtikaali.
- Kuullota kattilassa valkosipuleita, perunakuutioita ja selleriä voissa.
- Lisää tomaattimurska, timjami ja kasvisliemi.
- Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää lehtikaali ja pavut. Kuumenna.
- Raasta annoksiin parmesaania ja tarjoile maalaisleivän kanssa.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää