Italialainen lehtikaalikeitto

27.1.2020 10:48
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min
  • 3

    valkosipulin kynttä

  • 6

    perunaa

  • 2

    sellerinvartta

  • 2 rkl

    voita tai öljyä kuullotukseen

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • pari oksaa timjamia

  • 12 dl

    kasvislientä

  • 4

    lehtikaalia

  • 300 g

    valkoisia kypsiä papuja

  • ½ dl

    parmesaania raastettuna

  • 4

    siivua maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Siivuta valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi perunat. Pilko sellerinvarret ja hienonna lehtikaali.

  2. Kuullota kattilassa valkosipuleita, perunakuutioita ja selleriä voissa.

  3. Lisää tomaattimurska, timjami ja kasvisliemi.

  4. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää lehtikaali ja pavut. Kuumenna.

  5. Raasta annoksiin parmesaania ja tarjoile maalaisleivän kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit