Igorin kana

  • 45 min
  • 6 hengelle
800 g
kanan fileetä
1
punainen paprika suikaloituna
1
keltainen paprika suikaloituna
2
isoa sipulia kuutioituna
3
valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g (1,25 dl)
tomaattipyreetä
1 rkl
sokeria
2 tl
suolaa
2 dl
kanalientä
350 g
smetanaa
1
kuutioitu maustekurkku
1
ruukku persiljaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyree, suola, sokeri, pippuri, pieni kourallinen hienonnettua persiljaa ja kanaliemi.
  2. Lisää smetana joukkoon ja sekoita.
  3. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
  4. Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
  5. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Ripottele joukkoon maustekurkku sekä persiljaa.
  6. Laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.
  7. Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kaverina!
Resepti: Peggy Thomas/Peggyn pieni punainen keittiö

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt