Reseptit
Igorin kana

Igorin kana
- 45 min
- 6 hengelle
- 800 g
- kanan fileetä
- 1
- punainen paprika suikaloituna
- 1
- keltainen paprika suikaloituna
- 2
- isoa sipulia kuutioituna
- 3
- valkosipulin kynttä pilkottuna
- 70 g (1,25 dl)
- tomaattipyreetä
- 1 rkl
- sokeria
- 2 tl
- suolaa
- 2 dl
- kanalientä
- 350 g
- smetanaa
- 1
- kuutioitu maustekurkku
- 1
- ruukku persiljaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohjeet
- Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyree, suola, sokeri, pippuri, pieni kourallinen hienonnettua persiljaa ja kanaliemi.
- Lisää smetana joukkoon ja sekoita.
- Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
- Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
- Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Ripottele joukkoon maustekurkku sekä persiljaa.
- Laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.
- Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kaverina!
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää