Vegestroganoff

  • 30 min
  • 4 hengelle
3
sipulia
1
keltainen paprika
oliiviöljyä
2 tl
tomaattipyreetä
1 tl
sinappia
2 dl
kermaa tai kasvikermaa
½
maustekurkku
0,5 tl
suolaa
mustapippuria
250 g
härkäpapusuikaleita
420 g
pakastettua perunamuusiperunaa
maitoa tai kauramaitoa

Valmistusohjeet

  1. Puolita sipulit, kuori ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
  3. Paista härkäpapusuikaleet omalla pannulla niukassa öljyssä, kunnes ne saavat rapean pinnan.
  4. Kuumenna paistinpannulla reilusti oliiviöljyä ja karamelisoi sipuleita hiljaisella lämmöllä, kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä, noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja kypsennä, kunnes ne pehmenevät.
  5. Sekoita joukkoon sinappi ja tomaattipyree. Lisää härkäpapusuikaleet ja kurkkukuutiot ja sekoita.
  6. Kaada joukkoon kerma ja keitä hiljaisella lämmöllä, kunnes kastike sakenee ja saa väriä.
  7. Valmista sillä aikaa perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Tarjoa kastike muusin kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt