Sticky seesam-tofu

  • 20 min
  • 4 hengelle
2
pakkausta maustamatonta tofua
rypsiöljyä
2 rkl
paahdettua seesamöljyä
2 rkl
srirachaa tai muuta chilikastiketta
3 rkl
vaahterasiirappia
2 rkl
seesaminsiemeniä
0,5 tl
suolaa
2 dl
riisiä
2 vartta
kevätsipulia
ruukku korianteria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tofu kuutioiksi ja kuivaa paloja talouspaperin välissä. Mitä huolellisemmin ja pidempään kuivatat, sitä rapeampaa tofusta tulee.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna pannulla rypsiöljyä ja paista tofuihin rapea pinta.
  4. Lisää pannulle seesamöljy, vaahterasiirappi ja chilikastike. Paista, kunnes kastike on paksuuntunut ja tarttunut tofukuutioihin.
  5. Lisää seesaminsiemenet ja hienonnettu kevätsipuli ja sekoita. Tarjoa tofut riisin ja hienonnetun korianterin kanssa.
Resepti: Prisca Leclert

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt