Frittata

  • 35 min
  • 4 hengelle
1 iso
sipuli
1
ruokalusikallinen voita
3–5
kypsää perunaa koosta riippuen)
2 dl
pinaatinlehtiä
noin 8
ruusukaalia
6
munaa
0,5 dl
créme fraîchea
1,5 tl
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipuli puoliksi ja puolikkaat ohuiksi viipaleiksi.
  2. Sulata voi uuninkestävällä paistinpannulla ja lisää sipulit. Karamelisoi sipulit keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Sipulit ovat valmiit, kun ne ovat saanet ruskean värin ja pehmennet.
  3. Kaada sipulit odottamaan. Älä pese pannua välillä.
  4. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  5. Paloittele keitetyt perunat ja puolita ruusukaalit (poista kuivunut kanta). Huuhtele ja kuivaa pinaatinlehdet.
  6. Vispaa munat ja créme fraîche yhteen, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kuumenna pannulla öljyä. Pidä liesi keskilämmöllä.
  8. Kaada munaseos pannulle ja sekoita joukkoon sipulit ja kasvikset. Älä paista frittataa sen enempää.
  9. Nosta pannu uuniin 20 minuutiksi, kunnes frittatan pinta on hyytynyt.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt