Kinkku-sinihomejuustopasta

  • 15 min
  • 4-6 hengelle
noin 400 g
kinkkua tai saunapalvikinkkua
2
valkosipulinkynttä
kermaa
mustapippuria
175 g
sinihomejuustoa
pinaattitagliatellea

Valmistusohjeet

  1. Paloittele kinkku kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Paista kinkkukuutiot rypsiöljyssä, kunnes saavat hieman väriä pintaan.
  3. Lisää valkosipuli ja kerma ja anna kiehahtaa.
  4. Lisää juusto murusina joukkoon ja keitä, kunnes kastike saostuu ja juusto on sulanut kerman joukkoon.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  6. Valuta pasta ja lisää kastikkeen joukkoon.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt