Reseptit
Kasvis-kaalilaatikko

Kasvis-kaalilaatikko
- 120 min
- 4 hengelle
- 2 dl
- tummaa soijarouhetta
- 2 rkl
- kuivattua meiramia
- suolaa
- mustapippuria
- 2 rkl
- soijakastiketta
- 2
- sipulia
- 6
- valkosipulinkynttä
- 800 g
- pala valkokaalia
- 4 rkl
- voita tai öljyä
- loraus siirappia
- 2 dl
- kasvislientä
Valmistusaika
- Laita soijarouhe ja mausteet sekoituskulhoon.
- Kaada päälle kiehuvaa vettä/kasvislientä ja soijakastiketta. Anna turvota.
- Hienonna sipulit ja paista niitä hetki kasarissa.
- Lisää hienonnettu kaali ja paista niin, että kaali vähän ruskistuu.
- Mausta suolalla.
- Yhdistä soijarouhe ja kaali pataan, lorauta mukaan siirappia.
- Anna hautua padassa miedosti poreillen 1–2 tuntia.
Kommentit
Näytä lisää