Kasvis-kaalilaatikko

  • 120 min
  • 4 hengelle
2 dl
tummaa soijarouhetta
2 rkl
kuivattua meiramia
suolaa
mustapippuria
2 rkl
soijakastiketta
2
sipulia
6
valkosipulinkynttä
800 g
pala valkokaalia
4 rkl
voita tai öljyä
loraus siirappia
2 dl
kasvislientä

Valmistusaika

  1. Laita soijarouhe ja mausteet sekoituskulhoon.
  2. Kaada päälle kiehuvaa vettä/kasvislientä ja soijakastiketta. Anna turvota.
  3. Hienonna sipulit ja paista niitä hetki kasarissa.
  4. Lisää hienonnettu kaali ja paista niin, että kaali vähän ruskistuu.
  5. Mausta suolalla.
  6. Yhdistä soijarouhe ja kaali pataan, lorauta mukaan siirappia.
  7. Anna hautua padassa miedosti poreillen 1–2 tuntia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt