Juustoinen kala-katkarapukeitto

  • 30 min
  • 4 hengelle
800 g
perunoita
2
sipulia
2 rkl
voita
1 l
kalalientä
100 g
koskenlaskijajuustoa
1 tl
viherpippureita
1
sitruunan mehu
300 g
vaaleaa kalaa (pakasteseitiä tai tuoretta esim. ahvenfileitä)
200 g
katkarapuja
persiljaa tai tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Hienonna sipulit.
  2. Kuullota perunoita ja sipuleita hetken aikaa kattilassa.
  3. Kaada päälle kalaliemi ja keittele, kunnes perunat ovat juuri ja juuri kypsiä.
  4. Lisää joukkoon kuutioitu juusto, hieman murskatut viherpippurit ja puristettu sitruunan mehu.
  5. Kuumenna ja sekoittele, kunnes juusto on sulanut.
  6. Paloittele kala ja lisää se sekä katkaravut keittoon.
  7. Kuumenna ja anna hautua kannen alla viitisen minuuttia, kunnes kala kypsyy.
  8. Koristele annokset persiljalla tai tillillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt