Uunibanaania kookoskinuskilla

Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min
  • 1 rkl

    vettä

  • 1 rkl

    rypsiöljyä

  • 2 rkl

    siirappia

  • 1 tl

    inkivääriä

  • 1 tl

    kanelia

  • 2 hyppysellistä

    cayennepippuria

  • 1 dl

    kaurahiutaleita

  • 1 dl

    pähkinäsekoitusta

  • 4

    banaania

  • 1 purkki

    kondensoitua kookosmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

  2. Valmista maustemuru. Sekoita vesi, öljy, siirappi ja mausteet yhteen.

  3. Murskaa pähkinät veitsellä leikaten.

  4. Sekoita pähkinät ja kaurahiutaleet kulhossa, kaada joukkoon siirappiseos ja sekoita.

  5. Levitä seos leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 15 minuuttia. Jätä jäähtymään pellille.

  6. Puolita banaanit pituussuunnassa kuorineen ja nosta uunivuokaan.

  7. Nosta banaanit uuniin 15 minuutiksi. Voit paahtaa myös nektariineja, aprikooseja tai omenia.

  8. Avaa kondensoitu kookosmaito, lusikoi tarjoiluastiaan ja lämmitä juoksevaksi mikrossa.

  9. Tarjoa banaanit kookoskinuskin ja mausterouheen kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit