1 rkl
vettä
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
siirappia
1 tl
inkivääriä
1 tl
kanelia
2 hyppysellistä
cayennepippuria
1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
pähkinäsekoitusta
4
banaania
1 purkki
kondensoitua kookosmaitoa
Valmistusohjeet
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Valmista maustemuru. Sekoita vesi, öljy, siirappi ja mausteet yhteen.
Murskaa pähkinät veitsellä leikaten.
Sekoita pähkinät ja kaurahiutaleet kulhossa, kaada joukkoon siirappiseos ja sekoita.
Levitä seos leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 15 minuuttia. Jätä jäähtymään pellille.
Puolita banaanit pituussuunnassa kuorineen ja nosta uunivuokaan.
Nosta banaanit uuniin 15 minuutiksi. Voit paahtaa myös nektariineja, aprikooseja tai omenia.
Avaa kondensoitu kookosmaito, lusikoi tarjoiluastiaan ja lämmitä juoksevaksi mikrossa.
Tarjoa banaanit kookoskinuskin ja mausterouheen kera.
Resepti: Prisca Leclerc