Peltiperunat, fetaa ja kasviksia

  • 60 min
  • 4 hengelle
6
rosamunda-perunaa
300 g
fetaa
200 g
vihreitä papuja
200 g
pieniä paprikoita
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Esikeitä perunoita suolatussa vedessä 20 minuuttia.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  3. Pese ja poista pavuista kuivuneet päät, leikkaa paprikat puoliksi.
  4. Levitä kasvikset pellille, murenna päälle fetaa isoina lohkoina ja riko perunat käsin osiin ja aseta kaiken päälle.
  5. Lorauta päälle runsaasti oliiviöljyä, mausta suolalla ja nosta uuniin 35 minuutiksi, kunnes perunat ja feta ovat selvästi paahtuneet. Tarjoa hyvän leivän kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt