Mansikka-valkosuklaarahka

6.9.2019 16:57
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 100 g

    valkosuklaata

  • 500 g

    rahkaa

  • 1 l

    mansikoita

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • marenkia

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.

  2. Kaada rahka ja mansikat korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Säästä muutama mansikka koristeeksi. Kaada samalla joukkoon sula valkosuklaa.

  3. Sekoita joukkoon hunaja ja laita jääkaappiin odottamaan. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.

  4. Tarjoa rahka kermavaahdon, marenkimurun ja mansikoiden kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit