Kukkakaali-harissapata

  • 35 min
  • 4 hengelle
1
keskikokoinen kukkakaali
2
sipulia
1
paprika
2
valkosipulinkynttä kynttä
0,5 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1 rkl
harissatahnaa
400 g
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
kourallinen cashew-pähkinöitä
turkkilaista jogurttia
2 dl
kvinoaa
korianteria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kukkakaali paloiksi varsineen. Leikkaa pois vain kannan kuiva osa – käytä myös lehdet.
  2. Paloittele sipuli ja paprika. Hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuullota kaikki kasvikset oliiviöljyssä, lisää suola ja harissa.
  4. Lisää sitten tomaattimurska ja vesi sekä pähkinät.
  5. Anna padan muhia kannen alla 20 minuuttia.
  6. Tarjoa pata kvinoan, jogurtin ja korianterin kanssa.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt