Kesäinen herne-kesäkurpitsakeitto

  • 15 min
  • 4 hengelle
1,5 l
tuoreita herneitä
1
kesäkurpitsa
1
pieni sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
tuoretta hienonnettua timjamia
2 rkl
voita
10 dl
kanalientä
1/2 dl
kuohukermaa
suolaa, pippuria

Valmistusohjeet

  1. Irrota herneet herneenpaloista. Pilko kesäkurpitsa.
  2. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja timjami.
  3. Kuullota kasviksia voissa, säästä hiukan herneitä koristeeksi.
  4. Lisää kanaliemi ja anna kiehua 5 minuuttia.
  5. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää kerma.
  6. Kuumenna ja mausta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt