Kookos-kanakeitto

  • 30 min
  • 4-6 hengelle
1 l
kanalientä
n. 300 g
kukkakaali
300 g
broilerin fileesuikaleita
0,5 dl
jasmiiniriisiä
1
tölkki maissia
2 dl
kookosmaitoa
1
varsi kevätsipulia
1/2
ruukku korianteria
1
lime

Valmistusohjeet

  1. Keitä kanaliemi sulattamalla kaksi kanaliemikuutiota kiehuvaan veteen.
  2. Erottele kukkakaalista nuput ja huuhtele ne. Säästä kukkakaalin kanta ja käytä seuraavan päivän aterialla.
  3. Nosta kukkakaalit liemen joukkoon ja keitä noin 10 minuuttia.
  4. Lisää kookosmaito, riisi ja fileesuikaleet. Mausta vielä teelusikallisella suolaa.
  5. Keitä noin 15 minuuttia, lisää maissit ja kiehauta. Hienonna korianteri ja kevätsipuli.
  6. Purista keiton joukkoon limen mehu ja sekoita viimeiseksi joukkoon vielä korianterit ja kevätsipuli.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt