Savukalapasta

Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 400 g

    pastaa

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 ½ dl

    kolme yrttiä -maustekermaa

  • 1 ½ dl

    pastan keitinvettä

  • ½

    sitruunan raastettu kuori

  • pari rouhaisua mustapippuria myllystä

  • 500 g

    savukalaa esimerkiksi lohta tai siikaa

  • tuoretta tilliä tai ruohosipulia koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Kuullota sillä aikaa sipuli öljyssä.

  3. Lisää pannulle maustettu kerma, pastan keitinvesi, ja mausteet.

  4. Kuumenna ja lisää pilkottu kala.

  5. Kuumenna nopeasti ja tarjoile valutetun pastan kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit