Tomaattignocchit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaattignocchit

Tomaattien ihana maku ikään kuin kypsyy, kun ne paistaa viinietikassa ja sokerissa.

29.3.2019 16:41
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 500 g

    tuoregnoccheja

  • 250 g

    kirsikkatomaattieja

  • 2 rkl

    valkoviinietikka

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 tl

    sokeria

  • 0,5 tl

    suolaa

  • mustapippuria

  • 200 g

    vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan, suolaa vesi, keitä gnoccheja 2 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

  2. Kaada gnocchit takaisin kattilaan, lorauta päälle hyvää oliiviöljyä ja nostele gnocchit käsin irtonaisiksi.

  3. Pese tomaatit ja puolita ne.

  4. Kuumenna öljy paistinpannulla ja nosta tomaatit pannulle.

  5. Ripottele päälle sokeri ja suola ja paista, kunnes enin neste on haihtunut.

  6. Kaada pannulle etikka, sekoita ja anna kiehahtaa pois.

  7. Kaada gnocchit pannulle, sekoita nostellen ja paista hetki. Tarjoa heti vuohenjuuston kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit