Tomaattignocchit

  • 15 min
  • 4 hengelle
500 g
tuoregnoccheja
250 g
kirsikkatomaattieja
2 rkl
valkoviinietikka
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
sokeria
0,5 tl
suolaa
mustapippuria
200 g
vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan, suolaa vesi, keitä gnoccheja 2 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Kaada gnocchit takaisin kattilaan, lorauta päälle hyvää oliiviöljyä ja nostele gnocchit käsin irtonaisiksi.
  3. Pese tomaatit ja puolita ne.
  4. Kuumenna öljy paistinpannulla ja nosta tomaatit pannulle.
  5. Ripottele päälle sokeri ja suola ja paista, kunnes enin neste on haihtunut.
  6. Kaada pannulle etikka, sekoita ja anna kiehahtaa pois.
  7. Kaada gnocchit pannulle, sekoita nostellen ja paista hetki. Tarjoa heti vuohenjuuston kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt