Pasta Alfredon tapaan

  • 15 min
  • 4 hengelle
400 g
pinaattitagliatelletuorepastaa
120 g
parmesaania
2
valkosipulinkynttä
25 g
voita
lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Raasta juusto raastimen hienoimmalla raastinosalla ja hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Keitä pasta ja valuta se.
  3. Sulata voi paistinpannulla, lisää joukkoon valkosipuli ja juustoraaste.
  4. Sulata juusto voin joukkoon keskilämmöllä. Älä sekoita seosta aluksi, vaan anna juuston sulaa.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon, laita liesi hetkeksi päälle, kun sekoitat pastan.
  7. Tarjoa heti lehtipersiljan kanssa.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt